foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Baktói Lovas klub Csongrád megye székhelyén, Szeged külvárosi részén található. Tulajdonosa Vörös László, a Gyeposz Technikai bizottságának tagja, díjugrató, pályaépítő és versenybíró. A klubban 4 oktató lovon lovasoktatással, panziós lótartással és szakági versenyekre való felkészítéssel is foglalkozunk. Nyári időszakban sok gyereknek tartalmas nyári időtöltést jelent a klubunk által szervezett napközis tábor, melynek köszönhetően több lovas gyermek is megkedvelte a lovaglást és maradt a lovasklub állandó tagja hobbi vagy sportlovasként.


BAKTÓI Lovasklub
Tel.: +36 70 432 3070
Mail: lucius1@t-online.hu

Rólunk...

Vége a nyári lovastábornak

Véget ért az idei lovas tábor!Mostmár az iskolára, óvodára kezdenek hangolódni a gyerekek, elrepült a nyár!

Köszönhetően a jó időnek, Simkó Katának ( aki egész nyáron táboroztatta a kis lovasokat ) , valamint segítőinek, minden héten megtelt a tábor gyerkőccel.Volt, egy-két esős hét is, de szerencsére a szülők nem ilyedtek meg ettől, és ment minden a megszokott módon, természetesen ekkor a fedeles lovardát igénybe véve tudtak lovagolni.

Készültek szép számmal rajzok, karkötők, rejtvény megoldások, szinezők.

A kánikulában a pályát szóró víz körül szaladgáltak a gyerekek, ki fürdőruhában, ki anélkül, aztán persze mehettek a mosóra tisztálkodni, mivel volt, akinek a feje búbja is homokos volt.De még ezt is élvezték a kis gézengúzok, és mire a szülők jöttek értük, már nyoma sem volt a homoknak!

Reméljük mindenki jól érezte magát nálunk, és jövőre is visszavárjuk a gyerekeket !

Bejelentkező űrlap

Ki olvas minket

Jelenleg 23 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

Copyright © 2015 Baktói Lovasklub