foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Baktói Lovas klub Csongrád megye székhelyén, Szeged külvárosi részén található. Tulajdonosa Vörös László, a Gyeposz Technikai bizottságának tagja, díjugrató, pályaépítő és versenybíró. A klubban 4 oktató lovon lovasoktatással, panziós lótartással és szakági versenyekre való felkészítéssel is foglalkozunk. Nyári időszakban sok gyereknek tartalmas nyári időtöltést jelent a klubunk által szervezett napközis tábor, melynek köszönhetően több lovas gyermek is megkedvelte a lovaglást és maradt a lovasklub állandó tagja hobbi vagy sportlovasként.


BAKTÓI Lovasklub
Tel.: +36 70 432 3070
Mail: lucius1@t-online.hu

Rólunk...

Programok

Júniusi versenyeredményeink

A Baktói Lovas Klub GYEPOSZ csapata remek eredményekkel vett részt a júniusi ügyességi, díjlovas és díjugrató gyermekversenyeken.

A hónap elején Üllőre utaztunk, ahonnan rengeteg szalaggal és kupával tértünk vissza. Díjlovaglás K-ban 2., 4., 6., 7., 8. helyezéseket értünk el (Kiss Lizanna, Thurzó László Bendegúz, Knipf Bendegúz, Knipf Blanka és Nagy Alexandra Filumina, Botond és Balu pónikkal), míg GY-ben Fejes Kata Arwee-val 5%-os előnnyel lett első helyezett. Ügyességi kezdőben Kiss Lizanna 3., Knipf Blanka és Vörös László 4., Thurzó László Bendegúz 6. helyezést ért el a stílusban; nyíltban pedig Nagy Alexandra lett a 3., 4. Kiss Lizanna, 5. Thurzó László Bendegúz, 6. Knipf Blanka. Könnyű stílusban Kiss Lizanna 4., Knipf Bendegúz pedig 7. lett, a nyíltban már csak Knipf Bendegúz indult, aki a 4. helyet szerezte meg. Fejes Kata és Lőkös Évi az ugró versenyszámokban is indultak, ahol a Kezdő Ló kategória 3. helyezettje Lőkös Évi Lenkével, 6. pedig Fejes Kata és Arwee. A Póni 60 cm-en Fejes Kata mindkét lovával hibátlan pályát teljesített; Emilióval 1., Arwee-val 2. helyezett lett. A Kezdő Lovas számban Fejes Kata és Emilió 3., Lőkös Évi lova, Lenke viszont sajnos egy ugrást leütött, így itt csak 8. lett.

Június 23-án már nem utaztunk ilyen messzire; Balástyán versenyeztünk a 2. Leon Cavallo Kupán. Díjlovaglásban a K versenyszámban szinte az összes szalagot hazahoztuk. 1. helyezett Knipf Bendegúz és Botond, 2. holtversenyben Kiss Lizanna Filuminával és Thurzó László Bendegúz Botonddal, 5. Knipf Blanka és Balu, 6. pedig Nagy Alexandra és Darcy. GY-ben sajnos most nem volt ekkora szerencsénk, Fejes Kata és Arwee 5. helyezett lett. Az ügyességi verseny Gyakorló számában Knipf Boldizsár 2. helyezett lett első ilyen versenyén, Vörös László Darcyval 3. lett. A Kezdő stílus számban Kiss Lizanna Filuminával 1., Thurzó László Bendegúz és Botond 3., Nagy Alexandra és Mónika 4., Vörös László Darcyval és Knipf Blanka Baluval holtversenyben 5. lett. Nyíltban 1. szintén Kiss Lizanna, 2. Thurzó László Bendegúz, 5. Vörös László, 6. Nagy Alexandra, 7. Knipf Blanka. Könnyű nyílt 1. Knipf Bendegúz és Botond, 2. Kiss Lizanna és Filumina. A 13-18 éves korosztály 3. helyezettje Mészáros Anna Mónikával. Könnyű nyíltban Knipf Bendegúz 2. lett. Díjugratás Kezdő ló versenyszámában Lőkös Évi Lenkével 1., Fejes Kata Arwee-val 2. A Póni 60 cm-ben Fejes Kata Arweeval 1., Emilióval 2. lett. A Kezdő lovas számban Fejes Kata és Emilió 2., Lőkös Évi 3. helyezést ért el.

Gratulálunk az összes versenyzőnek a szép eredményekhez!

 

Bővebb eredmények:

Üllő

Balástya

Prutkay edzés

Prutkay Zoltán edzőtábor a Baktói Lovas Klubban

2012. 04. 06-án Prutkay Zoltán, válogatott ugró lovas, jelenlegi díjlovas bíró látogatott el hozzánk, felmérte a baktói és más lovardából érkezett lovasok tudását dijlovaglásban, ugratásban, a kisebbeket pedig sík munkában. Az edzés jó hangulatban telt, mindenki biztató szavakat kapott.

"Tetszett, hogy kicsit kimozdulhattunk a mindennapok megszokásából, új dolgokat próbálhattunk ki, mint a hosszú száron való levezető ugrást." - Mágori Szofi

Elszabadult lovak Baktóban

Szultán és Botond Lacival

Vágta Halason

Kishuszár vágta


 

A nemzeti vágta beharangozójaként 2011. augusztusában a Kiskunhalason megrendezett Felnőtt Díjugrató Országos Bajnokságon egy gyermek vágtaverseny került megrendezésre. Erre a rendezvényre kapott meghívást klubunk is.4 Lovas tartott egy kis galopp verseny bemutatót a füves pályán .Nagy taps és köszönet illette a gyerekeket,akik hozzájuk méltóan fegyelmezetten megoldották a feladatot.

Fejes Kata Emilió nevű lován,Bugyi Gitta Sárin,Lévai Renáta Csillaggal,és Ármán Kata Filuminával.

Bejelentkező űrlap

Ki olvas minket

Jelenleg 16 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

Copyright © 2015 Baktói Lovasklub