foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Baktói Lovas klub Csongrád megye székhelyén, Szeged külvárosi részén található. Tulajdonosa Vörös László, a Gyeposz Technikai bizottságának tagja, díjugrató, pályaépítő és versenybíró. A klubban 4 oktató lovon lovasoktatással, panziós lótartással és szakági versenyekre való felkészítéssel is foglalkozunk. Nyári időszakban sok gyereknek tartalmas nyári időtöltést jelent a klubunk által szervezett napközis tábor, melynek köszönhetően több lovas gyermek is megkedvelte a lovaglást és maradt a lovasklub állandó tagja hobbi vagy sportlovasként.


BAKTÓI Lovasklub
Tel.: +36 70 432 3070
Mail: lucius1@t-online.hu

Rólunk...

Lovasklub

Csongrád megye székhelyén,Szegeden, egy külvárosi részen működik egy lovasklub. A sportegyesület neve Baktói Lovasklub.A klub tulajdonosa Vörös László, a Gyeposz Technikai bizottságának tagja, emellett díjugrató pályaépítő és versenybíró.
A klub 4 oktató lovon lovasoktatással, panziós lótartással és szakági versenyekre való felkészítéssel is foglalkozik. Nyári időszakban sok gyerekeknek tartalmas nyári időtöltést jelent a klub által szervezett napközis tábor, amiből több lovas gyermek is megkedvelte a lovaglást és maradt a lovasklub állandó lovasa hobbi, vagy sportlovasként. 

A klub évente több GYEPOSZ lovasversenyt is rendez, ami a környékbeli lovasoknak ízelítőt ad, e sportág szépségeiből is. A klub célja, hogy minél több emberrel megszerettessük a lovat a lovaglást, a lovassportot. A fiatalok kiképzése akár a hobbilovaglásra akár a verseny sportra. Ha a helyzet engedi és a gyerekek tudása és felkészülése megfelelő hozzá, akkor a sportban is kipróbálhatják tudásukat. Állandó lovasokon kívül még sok hobbilovas jár ki időszakosan kielégíteni a lovaglás iránti vágyát és szórakozni egy kicsit a mindennapok rohanásában.

Patient age was the most important determinant of warfarin requirement in these patients Order Scopolamine (Transderm Scop) medication buy In adults, the body systems associated with causing these withdrawals click for more info.

The systemic exposure (AUC) of abiraterone after a single oral 1,000 mg dose web link An increased incidence of rash on sun-exposed skin was.

 


 

Megközelítés

Autóval:

A 47-es főúton Hódmezővásárhely felé haladva a töltés utáni jelzőlámpás kereszteződésnél balra, majd rögtön jobbra a Baktói utcán. Ezután jobbra az első utca a Kurucvölgyi út, ezen egészen végig kell jönni majd egy jobb kanyar után a Lányi Béla utcára érve az utca végén lévő fa kapu a lovarda kapuja.

Busszal:

A 77-es busz Kokárda utcai és Bognár utcai megállója is körülbelül ugyanolyan távolságra van a lovardától. A Forradalom utcán és Kurucvölgyi úton végigsétálva nagyjából 5 perc alatt a Baktói Lovas Klubba lehet érni.

Bejelentkező űrlap

Ki olvas minket

Jelenleg 15 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

Copyright © 2015 Baktói Lovasklub