foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Baktói Lovas klub Csongrád megye székhelyén, Szeged külvárosi részén található. Tulajdonosa Vörös László, a Gyeposz Technikai bizottságának tagja, díjugrató, pályaépítő és versenybíró. A klubban 4 oktató lovon lovasoktatással, panziós lótartással és szakági versenyekre való felkészítéssel is foglalkozunk. Nyári időszakban sok gyereknek tartalmas nyári időtöltést jelent a klubunk által szervezett napközis tábor, melynek köszönhetően több lovas gyermek is megkedvelte a lovaglást és maradt a lovasklub állandó tagja hobbi vagy sportlovasként.


BAKTÓI Lovasklub
Tel.: +36 70 432 3070
Mail: lucius1@t-online.hu

Rólunk...

Baktói Lovasklub

Kapcsolat

Vörös László

 

Lovasklubunk nem rendelkezik állandó nyítvatartással, emiatt előzetes telefonos időpont egyeztetésre van szükség!

Tel.: +36 70 432 3070

Email: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.

 

Megközelítés AUTÓVAL:

 

 

Megközelítés BUSSZAL:

megközelítés baktói lovasklub

A 77-es busz Kokárda utcai és Bognár utcai megállója is körülbelül ugyanolyan távolságra van a lovardától. A Forradalom utcán és Kurucvölgyi úton végigsétálva nagyjából 5 perc alatt a Baktói Lovas Klubba lehet érni.

Indulás

Könnyű elindulni a webhely építésének útján. Néhány alapvető ismeret segítséget ad ehhez.

Mi az a Tartalomkezelő Rendszer?

A tartalomkezelő rendszer egy olyan szoftver, amely weboldalak készítését és karbantartását könnyíti meg azzal, hogy elválasztja a tartalom készítését annak webes megjelenítésétől.

Itt a tartalom adatbázisban tárolódik. A megjelenítést a sablon vezérli. A Joomla! szoftver összehozza a sablont és a tartalmat a weboldalak létrehozásánál.

Webes és adminisztrációs felület

A webhely két webhelyet takar. A webhelyet (webes felületnek is hívhatjuk) látja a látogató. Az adminisztrációs rész (más néven adminisztrációs felület) csak a webhelyet kezelő felhasználók érhetik el. Az adminisztrációs felület elérhető a "Webhely adminisztráció" linkre kattintással az "Ez a webhely" menüben vagy a webhely webcíme mögé illesztett /administrator útvonallal.

Az adminisztrációs felületre a telepítés során megadott felhasználónévvel és jelszóval lehet bejelentkezni.

Bejelentkezés

A webes felületre a bejelentkező űrlapon keresztül vagy az "Ez a webhely" menüben levő bejelentkezési menülinkkel lehet. Itt is a telepítéskor során megadott felhasználónévvel és jelszóval lehet bejelentkezni. A bejelentkezés után lehet cikkeket létrehozni és szerkeszteni.

Cikk létrehozása

A bejelentkezés után egy új menü lesz látható. Új cikk létrehozásához a "Cikk beküldése" linkre kell kattintani ebben a menüben.

Az új cikk szerkesztőképernyője számos opcióval rendelkezik, de elég csak a címet és a tartalmat begépelni. Ahhoz, hogy a cikk könnyen megtalálható legyen, publikálni kell és hozzárendelni egy Joomla! kategóriához.

A létező cikket szerkeszthetjük a Szerkesztés ikonra kattintással (ha elérhető).

További infók

Sok tanulnivaló van a Joomla! használatával kapcsolatban. Információkat találunk a Joomla! dokumentációs webhelyén és Joomla! fórumok oldalain.

D'arcy

1998-as születésű Connemara kanca. Futószáras, díjlovas és ügyességi versenyek eredményes résztvevője. Tulajdonosa: Fejes Kata
Eredmények

Balu

6 éves, Szente Balázsné által tenyésztett sportpóni herélt. Idén ügyességi és díjlovas versenyszámokban fog versenyezni tulajdonosával, Knipf Blankával.
 

Emilió

11 éves herélt német sportpóni. Díjugratásban és GYEPOSZ ügyességi számokban versenyzik eredményeken tulajdonosával, Fejes Katával.
Eredmények

Bejelentkező űrlap

Fényképek

Ki olvas minket

Jelenleg 39 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

Copyright © 2015 Baktói Lovasklub